ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ




Φίλοι γονείς, αγαπητά μου παιδιά,
 
     Έχοντας στο νου τη θυσία και την Ανάσταση Εκείνου, αντιλαμβανόμαστε όλοι, πως η λύτρωση, είναι αποτέλεσμα της θυσίας και της προσφοράς. Το Άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές όλων μας  με αγάπη. Έτσι κάνουμε πράξη τη χριστιανική αγάπη και μετατρέπουμε  το ανθρώπινο πέρασμα σε σημαντικό και διαχρονικό.


Ο Διευθυντής του σχολείιου
Κορδονούρης Παναγιώτης


ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

«Η ανθρωπιά είναι η μόνη συναλλαγή εκτός εμπορίου».

Οδυσσέας Ελύτης

Πράγματι, ήταν πολύ γενναιόδωρη η προσφορά του κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλου, προέδρου επί σειρά ετών του Σ.Ε.Β. , στο  Σχολείο μας.  Δύο διαδραστικοί πίνακες - σημαντικής αξίας- τοποθετήθηκαν  σε αίθουσες της σχολικής μας μονάδος ,σκορπίζοντας τη χαρά στην πολυπληθή  μαθητική κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς.
 Έκδηλη  η ικανοποίηση  και στα πρόσωπα των συναδέλφων, που τους δίνεται η ευκαιρία, να αξιοποιήσουν τη σύγχρονη τεχνολογία στο διδακτικό τους έργο.  Εκπροσωπώντας την εκπαιδευτική κυψέλη, που βρίσκεται,  εδώ, στα ριζά του πεντελικού βουνού, εκφράζω την  ευγνωμοσύνη μου, στο κ. Δάσκαλόπουλο Δημήτριο, για τη σημαντική δωρεά του. 
Κλείνοντας τούτη την ευχαριστήρια επιστολή, μου ήρθαν στο νου τα λόγια που είπε κάποτε ο Γάλλος υπαρξιστής, δημοσιογράφος και συγγραφέας, Αλμπέρ Καμύ, πως ο άνθρωπος αποκτά διαστάσεις από το δόσιμό του…

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ