ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

        Και ξημέρωσε  η μεγάλη αθλητική ημέρα, η 5η Οκτωβρίου  2015. Οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, άρχισαν από νωρίς να καταφθάνουν με την ανάλογη περιβολή στο προαύλιο του Σχολείου.
       Ως εκ θαύματος,  το κτύπημα του κουδουνιού,  βρήκε όλο  το μαθητικό μελίσσι στη  θέση του . Σήμερα δεν υπήρχε αργοπορία. Μάλλον την άφησαν για μια άλλη ημέρα. ..
        Θεαματική   ήταν η   τελετή έναρξης  . Πώς να μην είναι άλλωστε, όταν προέρχεται  από τους δύο ανεξάντλητους καθηγητές της Φυσικής Αγωγής,  κ. Σωτηρόπουλο Νικόλαο και κ. Φιλοπούλου  Μαίρη;
        Αίσθηση, ωστόσο,  προκάλεσε στους μικρούς μας φίλους  η απελευθέρωση  δεκάδων μπαλονιών, που χάθηκαν μες στην απεραντοσύνη της ατμόσφαιρας.
       Στη συνέχεια άρχισε η δράση. Οι μαθητές,  με επικεφαλής τους ακούραστους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, πήραν μέρος σε όλες τις δραστηριότητες. Ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα  σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα,  μέσα στις απλόχωρες αίθουσες του Σχολείου, έγινε  προβολή ταινιών αναλόγου περιεχομένου, ακολούθησαν  εικαστικές δημιουργίες, καθώς και  μουσικά ταξίδια από την υπερδραστήρια καθηγήτρια της Μουσικής κ. Αγιοστρατίτου Θεοφανώ.
       Ξεχωριστή, επίσης, ήταν  και η  τελετή λήξης. Μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα λικνίζονταν στους ρυθμούς της μουσικής. Ομολογώ πως εντυπωσιακές ήταν οι χορευτικές  επιδόσεις μαθητών και δασκάλων, που έδωσαν μια διαφορετική  νότα  στο κλείσιμο της εκδήλωσης.
      Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους συναδέλφους  μου, για την καθοριστική τους  συμβολή  στην  επιτυχία  της αθλητικής ημέρας

     Θα ήθελα, επίσης, από την παρούσα ιστοσελίδα, να ευχαριστήσω τους δεκάδες γονείς, που από την πρώτη ώρα της εκδήλωσης, στάθηκαν στο πλευρό των δασκάλων, διασφαλίζοντας τη μετάβαση των μαθητών μας στους χώρους διεξαγωγής των αθλημάτων.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ




Πατήστε ΕΔΩ να δείτε περισσότερες φωτογραφίες! 

Δείτε εδώ το βίντεο!