ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

 Η μεγάλη γιορτή της χριστιανικής κοινότητας πλησιάζει. Διάχυτο το εορταστικό κλίμα παντού. Το μαρτυρούν οι βιτρίνες των καταστημάτων, το στόλισμα των δέντρων , τα περίφημα bazaar που οργανώνονται από διάφορους συλλόγους , καθώς και η αλλαγή της διάθεσης του χειμαζόμενου στις μέρες μας ανθρώπου. Η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο φωλιάζει στις ψυχές μας. Ας μην ξεχνάμε πως η ελπίδα είναι έννοια βαθύτατα υπαρξιακή, που αγγίζει άμεσα το ζωτικότατο πυρήνα της προσωπικής μας υπάρξεως.

Η εκπαιδευτική κυψέλη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, διοργανώνει για πολλοστή φορά το δικό της bazaar. Οι ακούραστες «μέλισσες» του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, βρίσκονται εδώ και μέρες σε δράση. Μας υπόσχονται μια ξεχωριστή μέρα, που θα προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στους επισκέπτες. Θα ήταν παράλειψή μου, να μην αναφέρω τις υποσχέσεις των υπερδραστήριων μπαμπάδων, πως θα μας ταξιδέψουν και φέτος σε μοναδικούς χώρους γαστριμαργικής ευδαιμονίας.

Και όλα αυτά θα λάβουν χώρα, στους φιλόξενους χώρους του Σχολείου μας. Σας περιμένουμε, λοιπόν, το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015. Να μην λείψει κανείς!

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  

Πατήστε εδώ για φωτογραφίες