Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ… ΚΑΡΠΟΥΣ


       Αναμφίβολα η συνεργασία της σχολικής μας μονάδας με τον «ΚΑΡΠΟ» -  το κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας – απέδωσε καρπούς, τους οποίους έδρεψαν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, σε μια λαμπρή τελετή, που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.


      Την Πέμπτη, 18.02.2016, στην ευρύχωρη αίθουσα  του Υπουργείο, « ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ», βραβεύτηκαν  μαθητές του Σχολείου μας, καθώς διακρίθηκαν στο διαγωνισμό γραπτής κριτικής για την ταινία «Αγόρια από τον Άρη, κορίτσια από την Αφροδίτη», που δημιούργησαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Μαρκόπουλου Αττικής.


     Περιποιεί τιμή για την εκπαιδευτική μας κοινότητα η πρώτη θέση στην ομαδική συμμετοχή. Αξίζει προς τούτο ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές, Δανάη Δασκάλου, Γιάννο Κριζόπουλο, Χρήστο Μπούρα, Δανάη Πλακιά, Χάρη Νικολάου, Αλίκη Τουρσιτζόγλου , Ιωάννα – Θεώνη Πρωτονοτάριου και Ουρανία Ματάλα, που διακρίθηκαν, καθώς και στο ρέκτη συνάδελφο κ. Τζαλακώστα Ρίζο.


     Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τη δική μας μητέρα, κ. Νίνα Τρυφωνοπούλου, συνεργάτιδα  του «ΚΑΡΠΟΥ», με κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη του και την προβολή των δράσεών του, όπως ο Πανελλαδικός Διαγωνισμός Μαθητικών ταινιών μικρού μήκους, που μας προέτρεψε να λάβουμε μέρος  στο διαγωνισμό.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δείτε εδώ φωτογραφίες