ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


Είναι βέβαιο πως ο μελετητής της ελληνικής ιστορίας, θα διαπιστώσει πως τούτος λαός διαθέτει άπειρες σελίδας δόξας και ηρωισμού. Μια κορυφαία στιγμή της, είναι εκείνη της 28 ης Οκτωβρίου του 1940. Πέρασαν 76 χρόνια από τότε και σύσσωμος ο ελληνισμός τίμησε τους ήρωες του `40.

Ξεχωριστές ήταν οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας. Πρωταγωνιστές οι μαθητές των τριών τμημάτων της Δ` τάξεως με τις υπερδραστήριες δασκάλες τους, Αργυρού Άννα, Μουζάκη Κατερίνα και Ράνια Καστάνα.

Τα άριστα επιλεγμένα κείμενα ,καθώς και τα θεατρικά δρώμενα, απέδωσαν με ξεχωριστό τρόπο οι μαθητές μας, μεταφέροντας στο πολυπληθές ακροατήριο εικόνες της ζοφερής εκείνης περιόδου.

Εντυπωσιακό ήταν και το κλείσιμο της εορτής μας. Η νεοσύστατη χορωδία του Σχολείου μας, υπό την καθοδήγηση της ακούραστης καθηγήτριας της Μουσικής , Αγιοστρατίτου Θεοφανώς, έδωσε τη δική της νότα στην εξαιρετική εκδήλωση. Οι μαθητές τραγούδησαν γνωστά τραγούδια , ενώ το κοινό τους καταχειροκρότησε , επιβραβεύοντας, έτσι, τις προσπάθειές τους.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ